+86-515-88853166

Produktkategori

Kontakta oss

Lägg till: No.9 Chengxiang Road, Dagang Town, Yancheng City, Jiangsu-provinsen, Kina

PC: 224043

Tel: 0086-515-88853166

Fax: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Nyheter

Hem > Nyheter > Innehåll

Hydraulisk kallpressmaskin är mycket nödvändig i arbetet

Hydraulisk kallpressmaskin är en typ av maskin som behövs för det dagliga maskinarbetet. Det utgör en grund för vårt produktionsarbete och påskyndar utvecklingen av vår maskinverktygsindustri. Den hydrauliska Cold Press Machine läser bruksanvisningen innan du använder maskinen. Prestanda och korrekt arbetssätt. Vi måste använda denna maskin korrekt för att ge oss fler fördelar.

Hydraulisk kallpressmaskin huvudsakligen av hydraulsystemet, det elektriska styrsystemet, tryckplattan och kroppssammansättningen. Hydrauliksystemet består av en cylinder, en bränsletank, en oljepump, en pumpmotor, ett styrventilblock och en tryckmätare. Tanken är fylld med olja, som pumpas av oljepumpen för att driva pumpoljan. Oljan skickas till cylindern genom att ansluta röret för att få cylindern att fungera. Avlastningsventilen kan göra pressen i extruderingsprocessen för att producera baktryck, spela en slät roll, den elektromagnetiska kulan. Ventilen används för att hålla trycket inställt av systemet, och tryckmätaren används för att visa trycket. Det elektriska styrsystemet består huvudsakligen av huvudkretsen och styrkretsen. Kretskortet antar den automatiska brytaren, säkringen och växelströmskontakten för att överbelasta, kortslutningen, trycktrycket och underspänningsskyddet till pressen Motor och elektromagnetisk ventil. Balanseringsmekanismen består huvudsakligen av ett balanserat lyftställ, lyftdon, roterande axel. Fasta rotationsbärande komposition, vänster och höger två balanserad rack monterad på skrovet. De roterande axelns båda ändar är fixerade med lyftkugghjul. Båda ändarna på den roterande axeln är försedda med lager för att kunna rotera flexibelt med rotationsaxeln. När lyftplattan lyfts, balanserar inte lyftdonet stället? Vrid så att tryckplattan i lyftprocessen alltid är balanserad. Platen består av en övre plåt och en nedre plåt. Övre och nedre pressplattorna är gjorda av svetsade profiler och stålplattor. Arbetsplanet är färdigt av en storskalig fräsmaskin för att säkerställa att arbetsplanet är jämnt och smidigt. Den övre plattan är ansluten till cylinderns cylinderstav och lyft och sänkning av tryckplattan uppnås genom att cylindern lyfts upp. Under tryckplåten direkt svetsad på skrovbasen. Gör hela strukturen fast. Fuselage är tillverkad av svetsat stål, kompakt struktur, bra styrka.

Hydraulisk kallpressmaskin består huvudsakligen av hydrauliska system, elektriska styrsystem, plattor och krossning. I början av användningen måste vi kontrollera sina säkerhetsförhållanden för att säkerställa säkerheten för vår dagliga produktion, bättre för utvecklingen av vår tunga industri, och alla säkerhetsskydd kan inte tas bort eller öppnas när maskinen körs. I driften för att säkerställa att arbetsplanet slät och så vidare.


Hem | Om oss | Produkter | Nyheter | Utställning | Kontakta oss | Återkoppling | Mobiltelefon | XML | Main sida

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd